каяк, пътешествие, Гърция, приключение, каякинг, реки, язовири, Родопи, експедиция, сафари

Други програми

Освен каяк пътешествията организираме всякакви активности за всички сезони. През пролетта можете да вземете участие в рафтинг спусканията ни по река Струма и река Арда, рафтинг по река Тара (Босна и Херцеговина) и спускане в невероятно красивия каньон на река Осуми (Албания).
През пролетта и лятото се спускаме по река Струма с минирафтове, правим каньонинг, велопреходи, полет с параплан, бънджи скокове, пейнтбол, въжена градина, преходи в планината, катерене. През есента и зимата правим преходи в планината, както и пътешествия до екзотичния Непал, и докато в България е сняг, студ и киша,  в Катманду се разхождаме по джапанки, като за няколко дни се изкачваме по трека до базов лагер Анапурна (4130м), като пред нас се разкриват невероятните Хималайски осемхилядници – Анапурна I, Анапурна II, Анапурна III и Мачапучаре. За най-големите екстремисти организираме зимни каяк преходи по различни реки в България. По този начин сме единствените в реката, и по бреговете й, и можем да се насладим максимално на уединението с природата.
Целогодишно правим посещения на пещерите в България, като със специализирана екипировка влизаме в необлагородените им части, и сме едни от малкото станали свидетели на пещерните прелести.