каяк, пътешествие, Гърция, приключение, каякинг, реки, язовири, Родопи, експедиция, сафари

Каяк в чужбина

Освен каякинг из родните езера, реки, язовири ние практикуваме каякинг и в чужбина. От пролетта до есента, много привлекателни са офертите за каякинг в Гърция. Температурите там позволяват след гребане в морето да се излегнем на плажа от април до октомври, като успешно съчетаваме в един уикенд няколкочасово гребане в морето с отмора на плажа.
Някои хора търсят удобството да се изкъпят със сладка вода след ден във солената вода, като за тях предлагаме програми с нощувка на къмпинг, като с каяците през деня избягваме от цивилизацията и удобствата. За останалите търсещи приключението и нощуването на диво без удобствата на къмпинга, имаме няколкодневни пътешествия около малки острови.

Гръцкото крайбрежие ни предоставя  множество безлюдни и незастроени плажове, които за жалост липсват на Черно море. Затова всяка година се увеличава потокът от желаещи да почиват в Гърция.

По време на нашите каяк пътешествия сме наблюдавали различни морски животни – октоподи, костенурки, делфини и разнообразни красиви риби. Затова ви препоръчваме да си носите шнорхел и маска, за да можете да се насладите на подводния свят.